Zamieszczone przez Maicroft
Światełko w schowku pasażera świeci cały czas
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez chester121jest to usterka
sprawdz wlacznik/wylacznik swiatla w schowku
Dopóki nie usuniesz usterki to myślę że warto wyjąć żarówkę, bo chociaż to tylko 5 W (chyba), to może być wyłącznikowi ciepło :wink:Pzdr, RomanS, Audi A6 Avant, 2,5 TDI
Komentarz
-
-
A mi sie wydaje ze swiatlo wlacza sie w schowku zawsze wtedy kiedy włączamy przynajmniej postojówki i nie ma znaczenia czy schowej jest otwarty czy zamkniety, choc zaciekawilo mnie to i musze sam sprawdzic.
Ps. W poprzedniej octavi z `98 swiatelko zawsze sie swiecilo bo sprawdzalem i wydalwalo mi sie do tej pory ze w tej tez mam tak samo.A6 Avant 1.9 TDI AVG - przedlift
AR 156 SW 1.9 JTD 16V - półlift
O1 Combi 1.6 MPI BFQ - polift
-------------------------------------------------
Dysponuję kasownikiem do poduszek VAG
Komentarz
-
-
przem1978, No to przeciez pisze, ze oswietlenie schowka u mnie dziala tylko, gdy mam wlaczone swiatla. Jak swiatla wylacze oswielenie schowka tez gasnie. A gdzie wy tam wylacznik macie w tym schowku?? Przeciez to by musial byc jakis kabel, a tam nic nie ma. Schowek moge wykrecic i lampka bedzie swiecic :szeroki_usmiech
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Maicroftprzem1978, No to przeciez pisze, ze oswietlenie schowka u mnie dziala tylko, gdy mam wlaczone swiatla. Jak swiatla wylacze oswielenie schowka tez gasnie. A gdzie wy tam wylacznik macie w tym schowku?? Przeciez to by musial byc jakis kabel, a tam nic nie ma. Schowek moge wykrecic i lampka bedzie swiecic :szeroki_usmiech
w takim razie kolega Marrat musi uszczelnić szparkę...
Komentarz
-
-
Zmobilizowalem swoje cztery litery, aby to zlustrowac. Wsiadam otwieram schowek, nie swieci. Zamykam, przekrecam kluczyk patrze i nic nie widze, otwieram schowek dalej nie swieci, wlaczam swiatla i przez szpary dalej nic nie widac, bo plastik zachodzi jakies 2-3cm na boki :idea: i lampka swieci po otwarciu.
To bylem ja, jak w podpisie + ELE :twisted:
Komentarz
-
-
No to wypowiem sie jak jest u mnie. Mam octavie SLX `99 - czyli przed liftem ale deska nowa. U mnie lampka w schowku świeci sie tylko przy włacząnych światłach oraz otwartym schowku. Gdy zamknę schowek (pomimo zapalonych swiateł) lampka w schowku gaśnie.
Reasumujac mam wył/zał w/w lampki - aktywyuje go zpaewnie ta czesc wystu po lewej stronie na drzwiczkach.
Marrat, najlepiej jak ja wymontujesz i lukniesz co i jak. Chyba nie trzeba demnotowac schowka aby to wyjąc. Ale choćby nawet to te 5 srubek to nie jest przecież problem.
Komentarz
-
Komentarz